Placeholder image

Placeholder imageGyerek Salsa (Salsa Kids)

Jelen pillanatban szünetelnek az órák! Amennyiben szeretnéd salsa órákra beiratni a kisgyereked, lsz küldj egy e-mailt az info@salsatropical.hu címre.

Salsa Gyerekeknek!

Minden pénteken késő délután latin (kubai, karibi) ritmusok kicsiknek és nagyoknak.

Salsa, merengue, bachata, cha cha cha, reggaetón.

Jó hangulatú órák, vidám zenékkel.

Egy óra vidám kikapcsolódás és jókedv, fülbemászó dallamokkal. Élményekkel teli kikapcsolódás, amely megmozgat, és szórakoztat, javítja és fejleszti a mozgáskoordinációt. Óráról órára erősödik az önbizalom, magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá válik kicsi és nagy, formálódik az alak, javul a testtartás.
A tánc örömforrás, amit minél hamarabb el kellene kezdeni mindenkinek.
Kubában már csecsemőkortól magukba szívják a zenét a gyerekek, látják, ahogy táncolnak reggeltől estig a szüleik. Az egyik legnagyobb élmény, amikor szülő és gyerek egymással táncol.
A tánc olyan pozitív energiákat szabadít fel, ami önkéntelenül mosolyt csal az arcokra. Minél korábban kezd el táncolni valaki, annál könnyebben tanul, annál befogadóbb.
A kubai salsa mára a világ egyik legnépszerűbb tánca lett, mert vidám, mert könnyű megtanulni, és mert kortalan. Egész életen keresztül egy fantasztikus szórakozási formát nyújt annak, aki megtanulja. Nem utolsó sorban nagyon jó közösségi élményt is nyújt.
Ezen a tanfolyamon a lányok, a természetes női mozgásokat, a fiúk pedig a fiúkra jellemző fiús mozgásokat sajátítják el.

Már pár hét alatt látni lehet a táncórán kívül is a változást. Jó testtartás, szép járás, magabiztosság, jókedv.

A gyerekek az órák folyamán, észrevétlenül megtanulják elfogadni magukat olyannak, amilyenek. Mindenkinek saját magát kell először szeretnie, először el kell fogadnia a saját fizikai adottságát, és ha ez meg van, akkor olyan pozitív energiát sugároz ki, amely vonzóvá teszi mások számára és ez a kölcsönhatás megerősíti az önbizalmat, kiegyensúlyozottá tesz, ami az élet minden területére kisugároz.
A tánc másik fontos vonzó tulajdonsága, hogy a folyamatos testmozgással, amely ráadásul szórakoztat is, szép lassan formálódik a test, erősödnek az izmok, és ezzel segít visszanyerni vagy megtartani a szép alakot, növeli az állóképességet.
Tanít:
  • Kiss Beáta
  • Bíró Sally
Ár:
  • Órajegy (60 perc) — 1.500 Ft/fő
  • Havi bérlet — 33,33% kedvezmény azaz 1000Ft/60 perc/fő

Helyszín: 1051 Bp., Arany János u. 10. I.emelet Aranytíz Kultúrház)

 

Kapcsolat:  (+36) 20 9746066 / (+36) 20 4479811 / info@salsatropical.hu